kezdőlap

 

Rendezvényszervezés

Mi nem csupán közvetítünk, hanem alkotómunkát is végzünk, alkalomtól és igénytől függően koncepciót dolgozunk ki az adott eseményre, mindezt a megrendelővel egyeztetve. Aki programot rendel tőlünk, az nem csupán műsort kap, hanem egyúttal a kortárs magyar kultúrát támogatja, értéket ápol és közvetít.

Fesztiválok (zenei, irodalmi, gasztronómiai stb.)

Egy-egy település kulturális vezetőivel egyeztetve, a regionális igényeket figyelembe véve, egyedi, sajátos arculatú fesztivált szervezünk. Már létező, neves fesztiválok kulturális programjait is gazdagítjuk. Csapatunk tervei közt szerepelnek saját fesztiválok megszervezése is, amelyek kifejezetten cégünk nevéhez kötődnek majd.

Céges kulturális rendezvények

Meggyőződésünk, hogy a céges eseményeket igényes kulturális műsorszámokkal, kortárs művészeink aktív közreműködésével, zenés irodalmi gyermekprogramokkal, vetélkedőkkel jóval gazdagabbá tehetjük, természetesen a szórakoztatás jegyében. Nem csupán egy popkoncert nyújthat kikapcsolódást, hanem adott esetben egy folk- vagy vers-zenekar interaktív előadása is. Az adott cég illetékeseivel egyeztetve, testreszabott, sajátos programot állítunk össze, amelyen felnőtt és gyermek egyaránt feltöltődhet. Többek közt jelenetet íratunk a cég életéből kiragadott jellegzetes eseményről, amit eljátszhatnak profi színészek, de maguk a cég vállalkozó szellemű dolgozói is dramaturg instrukciói alapján. Esetleg külön jelmondatot vagy üzenetet fogalmazunk meg, cégindulót komponálunk, kulturális kvízműsort állítunk össze a jeles eseményre. Irodalmi játszóházat viszünk a gyerekeknek, akik ugyanúgy nyitottak az értékes szórakozás iránt.

Kiállítás-megnyitók

Művészettörténészt, zenei közreműködőt, műsorvezetőt segítünk keresni, választani, hogy még emlékezetesebbé tegyük a kiállítás-megnyitók programját. Elkészítjük a megnyitó kiadványainak anyagait, igény szerint cateringet, hoszteszeket biztosítunk a zavartalan kiszolgálás érdekében.

Irodalmi, zenei műsorok

A szólistától a komplett, több szereplős műsorszámokon át, az író-olvasó, zenész-rajongó találkozókig biztosítjuk a megrendelő igénye alapján a legmegfelelőbb műsorszámokat.

Kulturális akciók

Olyan provokatív, de a jó ízlés határait nem súroló, köztéri akciókat tervezünk, amelyek felhívják a figyelmet kulturális értékeink fontosságára, másfelől testi-lelki feltöltődést és közös gondolkodást nyújtanak. Olyan formában jelenítik meg az adott terméket vagy szolgáltatást, amellyel meghökkentő és egyedi módon érhető el a célközönség.

Borvacsorák

Bordal-író versennyel, vetélkedővel színesebbé tehetjük világhírű boraink bemutatkozását, amelyen a gasztronómia ugyanolyan fontosságú, mint adott esetben a költészet vagy a zene.