kezdőlap

 

Művészeti tevékenység

Hisszük, hogy az irodalom, a zene, a képzőművészet, a színjátszás - mind olyan területei az életünknek, amelyek nem csupán magunkat segítenek megérteni, de közelebb is hoznak egymáshoz minket.

Alkalmazott irodalom

Cégek, közösségek, családok, baráti társaságok hagyományait, jeles személyiségeit, emlékezetes eseményeit megörökítő irodalmi és zenei alkotások.

  • Irodalmi kabaré
  • Zeneszerzés
  • Dalszövegírás

Kiadás

Nyomdai kiadványok szerkesztése, tipografizálása, kiadása, terjesztése, promóciója.

Elsősorban művészi naptárak, szakácskönyvek és albumok elkészítése és menedzselése - de nyitottak vagyunk egyéb kulturális értéket képviselő, a szélesebb közönség érdeklődésére számot tartó kiadványokra is.

Média

Műsorok (tv, rádió, írott és internetes sajtó)

Elképzelésünk szerint sokszínű, dinamikus műsorokkal föl lehet hívni a szélesebb közönség figyelmét is a kortárs művészetek értékeire. Azt is valljuk, hogy a hagyományos beszélgetős és/vagy információközvetítő műsorok mellet nagyon nagy szükség van művészeti vetélkedőkre, parázs vitaműsorokra, korunk jelenségeit tükröző forgatókönyvekre, hangjátékokra, stb. Mindezen túl, vállaljuk kulturális lapok arculatának a tervezését, vagy már létező lapok új mellékleteinek a kialakítását, a szerkesztőségek személyi állományának a megszervezését, összeállítását mind a nyomtatott, mind pedig a digitális sajtó területén.