kezdőlap

 

Marketing tevékenység

Reményeink szerint a kulturális szférában tevékenykedő szakemberekben, művészekben, politikusokban egyre inkább tudatosul, hogy a minőségi alkotás is jó értelemben vett marketinget igényel. Az arculat cégér, kirakat, amely az első benyomást adja a tájékozódónak.

Miért hagynánk meg ezt csupán a bóvli privilégiumának?

Ha az igényes kultúra versenyképes akar maradni, nem elég a minőséget garantálnia, el is kell, hogy érje - méghozzá az eddigieknél jóval hatékonyabban - a célközönségét. Meggyőződésünk, hogy erre sokan vágynak, csak nem találják a fórumait. Csapatunk arra vállalkozott, hogy részt vegyen egy olyan misszióban, amely ezt a vágyat igénnyé alakítja.


Arculatépítés

Vállaljuk cégek, civil szervezetek, magánszemélyek (művészek, közéleti szereplők stb.), önkormányzati rendezvények arculatának a megtervezését. Igény szerint megtervezzük a képviselet logóját, levélpapírját, névjegyeit, minden céges grafikai megjelenését (pl. e-mail-sablon, PowerPoint-sablon), egységes képet alakulítva ki a szervezetről. Ezen kívül az arculathoz igazítva megtervezzük a hirdetési grafikákat (a sajtóhirdetéstől az internetes banneren keresztül az óriásplakátig), elkészítjük honlapját, az információs weboldaltól a portálon keresztül a web-áruházig.

Közvetítői tevékenység

Írók, költők, zenekarok, színművészek és más előadóművészek közvetítése kulturális fesztiválokra, kész, már futó produkciók kiajánlása rendezvényekre, író-olvasó találkozókra, egyéb igény szerinti specifikus műsorajánlás.

Kistérség-fejlesztési projektek

Kulturálisan elhanyagolt területek (fővárosi kerületek, falvak, községek, stb.) fellendítésében való közreműködés fesztiválok szervezésével, művészeti és egyéb kulturális programokkal. Az adott település vezetőinek, illetve az általuk képviselt lakosság igényeire támaszkodva dolgozzuk ki a "forgatókönyvet" és valósítjuk meg a produkciót, mely az utókor számára esetlegesen hagyományteremtő értékkel bír majd.

Kulturális reklámkampányok

Az ötlet kidolgozásától kezdve, grafikai látványának megkomponálásán és a hozzá kapcsolódó szöveges elemek (szlogen, PR-cikk, stb.) megfogalmazásán át a kivitelezéséig, minden részletre kiterjedően lebonyolítjuk reklámkampányát (sajtó, elektronikus média, internet, közterület).