kezdőlap

 

Cégünk beszédes neve több mindent jelent a számunkra. Egyfajta mértéktartást; hogy van egy vonal, egy szint, ami alá nem mehetünk, amely különválasztja az értéket az értéktelenségtől.

Másrészt irányvonal is, hiszen ars poeticánk lényege, hogy a magas kultúra is képes szórakoztatni. Csak épp nem az extázisra épít, hanem a katarzisra. A dolgok megélésére, amely által megtisztul és gazdagodik az ember.

Hisszük, hogy az irodalom, a zene, a képzőművészet, a színjátszás - mind olyan területei az életünknek, amelyek nem csupán magunkat segítenek megérteni, de közelebb is hoznak egymáshoz minket.

A Kultúrvonal Produkciós Iroda mindazonáltal szeretne forródrót lenni a kultúrához. Ha tartalmas, színvonalas, ugyanakkor szórakoztató és maradandó élményt nyújtó produkcióra vágyik, írjon bizalommal.

A kultúra ápolása egyszerre hagyományőrzés és értékteremtés. Amíg segít gyökereinkben megkapaszkodni, addig a folyamatos megújulásra is képessé tesz minket. Mindezt úgy, hogy minőségi szórakozást nyújt.

Aki hozzánk fordul, az nem csupán egy műsorszámot rendel tőlünk, nem csupán azt vásárolja meg, hogy barátai, munkatársai egy élménnyel gazdagabban térhetnek haza - hanem értéket ment és közvetít is azáltal, hogy mecénásként lép föl a kultúra szolgálatában.

Tőlünk cserébe a minőség garanciáján túl együttgondolkodásra és alkotómunkára számíthat.

Tudjuk, hogy nagyon sokan szegény sorban, mostoha körülmények közt élnek, vannak, akik az utcán. Az ő életükön nem javíthat egy-egy vers vagy színészi improvizáció. De sose feledkezzünk meg arról, hogy az első barlangfestmények óta a kultúra, a műveltség, a művészetek ereje tesz emberré minket. S ha egy társadalom, vagy annak meghatározó többsége ezen értékek jegyében alakítja a szemléletét, akkor hosszú távon igenis jobbá teheti embertársai életét, azon keresztül pedig a világot.

Maradjunk vonalban!