kezdőlap


Cégek, önkormányzatok, egyesületek és egyéb szervezetek, közösségek bizalommal fordulhatnak hozzánk kerületi ünnepi vagy egyéb műsorok, fesztiválok, céges rendezvények megszervezése céljából. Csapatépítő tréningek számára is összeállítunk irodalmi kabarétól versfaragó műhelyen át műveltségi vetélkedőig bezárólag számos olyan kulturális programot, amely nem csupán közösségteremtő erővel bír, de az önmagunkban és a művészetekben való elmélyülést is szolgálja.

Szórakoztató programjaink például a bordalíró verseny vagy épp a "Cég a színpadon" munkacímű műsorszám, amelynek keretében írók, a megrendelő szervezőivel konzultálva, rövid bohózatot írnak, amely a cég karaktereit vagy épp egy-egy jellegzetes eseményt vesz górcső alá. Gyerekműsorok összeállítását is vállaljuk; költőkkel, zenekarokkal, irodalmi játszóházzal.

Rendkívül fontosnak tartjuk az igény-küszöb emelését, amelyre egyre többen vágyunk. Ezért vállaljuk testreszabott kulturális arculatok tervezését, kidolgozását, legyen a megrendelő cég, önkormányzat, meghatározott rendezvény, vagy akár sajtótermék, internetes orgánum stb.

Próbálja meg velünk!